Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spomenik kulture

Zlatan Ibrahimović kupio crkvu i odmah je srušio, evo zbog čega!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
11.03.2015.
u 18:57

Riječ je o ruševnoj četverokatnici površine od oko tisuću četvornih metara, sagrađenoj još 1898. godine. Zgrada je bila zaštićeni spomenik kulture, a već se godinama ne koristi kao crkva

Zlatan Ibrahimović (34) novac zarađen od nogometa pametno ulaže, pa se tako i u posljednjem projektu odlučio angažirati u građevinskom sektoru pa je od kupovine ruševne evangelističku crkvu u Stockholmu za 4,7 milijuna eura 2013. godine na njezinu mjestu izgradio luksuzne stanove. Radovi su završili početkom ovog tjedna.

Riječ je bila o ruševnoj četverokatnici površine od oko tisuću četvornih metara, sagrađenoj još 1898. godine. Zgrada je bila zaštićeni spomenik kulture, a već se godinama nije koristila kao crkva, a švedski reprezentativac platio je tolik iznos upravo iz tog razloga, inače bi cijena bila bitno niža.

Nije mu ovo prvi "izlet" u građevinski sektor, nedavno je u New Yorku kupio ruševnu zgradu koju je preuredio i u njoj napravio nekoliko luksuznih stanova. Navodno su svi rasprodani u trenu, a cijene su bile "paprene". Nakon toga je slično napravio i u Miamiju, a sada je krenuo ulagati i u Švedskoj.

U PSG-u zarađuje 16 milijuna eura po sezoni, a tu su još premije i sponzori pa si može priuštiti takva ulaganja. Pametno razmišlja, mnogi njegovi kolege ne znaju tako dobro raspolagati novcem.

>> Ibrahimović iz plemenitih razloga cijelom svijetu pokazao tetovaže, evo i zašto!

Komentara 58

DU
Deleted user
19:50 11.03.2015.

Kako može rušiti Crkvu ako je zasticeni objek? Ovaj naslov je prevara a članak ništa neobično. Ne stalo im tema, sve su već o Kolindi pretresli, pa sada pisu gluposti.

PA
pacoje
11:51 12.03.2015.

ako moze isil da rusi piramide koje mjestani nikada gotovo ne posjecuju, i da gradi kuce, zasto ne bi ibrahimovic rusio crkve, sta je vise vazno piramida ili crkva, crkva je kazu krscani "bozja kuca"

DH
dalibor.hren
21:30 11.03.2015.

Ako je zaštićeni objekt, onda nema rušenja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije