Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVAŽNIJA BITKA

Životna drama žene kojoj se divila cijela bivša Jugoslavija: 'Nećete me živu oplakivati'

Razija Mujanović
Foto: Printscreen Youtube
20.02.2020.
u 16:47

- Za dijagnozu je znala moja obitelj, osim mojih roditelja. Oni su umrli, a nikad nisu saznali za to. Jednostavno sam ih htjela poštedjeti toga stresa jer su već bili dovoljno stari i bolesni.

Raziji Mujanović (52), ponajboljoj europskoj košarkašica svih vremena, dijagnosticiran je karcinom dojke. Srećom, jedna od rijetkih košarkašica koja je primljena u FIBA-inu Kuću slavnih dobila je tu bitku, a sada je ispričala što se dogodilo.

- Mislim da je to nešto najteže, kada mi je priopćena dijagnoza. Ne znate gdje se nalazite kada vam to kažu - rekla je Mujanović u emisiji Ognjena zemlja, a prenose bh. mediji.

Nasreću, Mujanović je dobila i najvažniju utakmicu u životu.

- Za dijagnozu je znala moja obitelj, osim mojih roditelja. Oni su umrli, a nikad nisu saznali za to. Jednostavno sam ih htjela poštedjeti toga stresa jer su već bili dovoljno stari i bolesni. Moja braća, moje sestre i njihove obitelji su znali za to i bili su mi velika podrška.

Obitelj je plakala kada je doznala za dijagnozu, no Mujanović ih je tješila.

- Ja im kažem: pa ja sam živa, nećete vi mene oplakivati živu. Ja ću živjeti i dalje, ja neću umrijeti, budite sigurni, ja ću se izboriti - rekla je te dodala:

- Nisam željela da znaju drugi jer ima zlobnih ljudi koji će prokomentirati nešto ružno ili me oplakivati. Jednostavno sam željela sve to svladati i jednog dana reći da sam pobijedila i taj rak. Toliko sam pobjeda imala, evo i ovu sam dobila.
 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:13 20.02.2020.

Osobno se ne sijecam da joj se itko divio. Naprotiv, bila je tema viceva.

HE
hr.eu
17:33 20.02.2020.

Neka se žena oporavi...ali zašto je to bitna vijest za Hrvatsku? Ah, da, pa sustavno name se lobotimira mozak jugoslavijom, srbijom, srpstvom, regionom, šabanom, severinom, đokovićem, vučićem, vulinom, irinejem...po svaku cijenu treba uvjeriti hrvatski um da je sve to jedno, da tamo pripada...uzalud vam trud vi koji to namećete...nikad više... sa Srbima ni u raj...

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
17:19 20.02.2020.

Zelim joj brz oporavak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije