Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marijan Beneš
Povratak na članak

Životna drama boksačke legende: Ne može se kretati i teško govori

Brojni sportaši su se uključili u akciju prikupljanja pomoći. Beneš trenutačno živi u kući u Vrbanji, u prigradskom naselju Banja Luke

Komentari 3

ST
starcevicanac
17:28 11.10.2017.

novinar pise: ..već je pomoć krenula od prijatelja i bokserskih zaljubljenika.. Valjda nije mislio na pse boksere! Inace bi trebalo pisati...boksackih...Ili je VL srbska novina?

VL
AN
Andreeejjj
22:26 14.10.2017.

Izvinite ali (pojedina) smeća pokvarena kako vas nije stid? MARIJAN BENEŠ je bio veliki sportaš i legenda evropskog i svjetskog BOKSA! Mobilizirali su ga 1991 ali se Marjan nije htio boriti, ubili su mu brata Ivana (zaklanog i nikada pronadjenog), roditelji mu od tuge umrli, kao i oba brata. Ima li veče tragedije za jednog dobrog i plemenitog čovjeka i svjetski priznatog sportaša (koji je svima pomagao)!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.