Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U jeku krize
Povratak na članak

Život u doba karantene: Hrvat otkrio čemu su se Talijani dosjetili kako bi smjeli na ulice

– U svakodnevnom smo kontaktu s kćeri. Kao i mnogima, Skype nam je postao najvažnija aplikacija. Ona također ne smije izlaziti, nema koncerata, ali daje satove učenicima individualno – prepričava Ratko Rudić

Komentari 5

TR
Travno221
10:54 17.03.2020.

Ratku svaka čast. Ostao je u Italiji ne želeći dovoditi u opasnost svoje bližnje u Hrvatskoj, što neki nažalost rade. Taj čovjek je uvijek dva koraka ispred svojih suvremenika.

VL
VK
vječni krojf
09:06 16.03.2020.

VL je već pretjerao sa tim naslovima "poznati hrvat,slavni hrvat,uspjesan hrvat"

VL
GR
gravitacija
09:01 16.03.2020.

Ima nešto balkansko i u Talijanima. Cilj je kako se ne pridržavati uputa i propisa i zaobići ih. Jasno je kako je Kina zaustavila širenje a u Italiji se stanje pogoršava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.