Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teniska senzacija

Živim tjedan života, ovo je nešto zbog čega sam počela igrati tenis

Petra Martić (1)
AFP/Pixsell
02.06.2012.
u 19:53

- Moj joj je savjet da ne razmišlja ni o čemu drugom nego samo o meču, da igra poen po poen - kaže Iva Majoli.

Petra Martić ovih dana u Roland Garrosu uživa u najboljim trenucima karijere.

 

- Doista sam prezadovoljna. Živim tjedan života što se karijere tiče. Ovo je nešto zbog čega sam počela igrati tenis i što me drži motiviranom od samih teniskih početaka. Znala sam da će se jednom dogoditi, drago mi je da se događa u Roland Garrosu - rekla je Petra koja će od nedjelje imati jednoga navijača više na tribinama.

Naime, Iva Majoli dolazi u Roland Garros uživo navijati za Petru. Želi joj pobjedu i savjetuje je kako da do nje dođe:

- Moj joj je savjet da ne razmišlja ni o čemu drugom nego samo o meču, da igra poen po poen. Ako tako bude pristupila, imat će velike izglede, i u dvoboju s Kerber i u svim ostalim mečevima. Od osmine finala svi mečevi su uglavnom izjednačeni, otvoreni. Znači odlučuje psiha. Ne treba razmišljati na način hoću li dobiti ovaj važan meč nego ga igrati kao i svaki drugi. A vidljivo je da je Petra iz meča u meč sve bolja - kaže pobjednica Roland Garrosa 1997. godine, a danas izbornica hrvatske Fed kup reprezentacije. Iva će sljedeći tjedan nastupiti na turniru veteranki (ako se to može reći za igračicu od 34 godine), no odvojit će vremena i za Petru.

– Petra ima sve preduvjete za ulazak u sam vrh svjetskog tenisa, među 15 najboljih sigurno. Ima i vrhunskog trenera koji je sad posvećen samo njoj i ja vjerujem da će ona još puno napredovati. Vidim je kao predvodnicu naše ženske reprezentacije u kojoj će još biti Ajla Tomljanović, Donna Vekić... Dolazi vrijeme ženskog tenisa, očekujem da ćemo već sljedeće godine u Fed kupu preskočiti stepenicu naviše – kaže Majoli.

Komentara 10

CA
cap007
20:59 02.06.2012.

Majoli... tvoji savjeti nikome ne trebaju. Ti si primjer kako si upropastiti karijeru a ne kako ju izgraditi. Bravo Petra!

NA
naslipo
21:19 02.06.2012.

Iva vjerovatno nije napravila sve što je mogla po talnetu i tome jesu kumovali izlasci i provodi,ali ipak je ona pobjednica Roland Garrosa i nemojte je vrijeđati. U finalu je pobijedila Hingis koja je do tada imala 37-0. Malo poštovanja od nas koji nismo ništa tako napravili u životu ne bi škodilo

LO
loza
20:25 02.06.2012.

Iva i ti si bila velika nada kao i Karolina Šprem ali očito nešto se dogoditi da naši ženski talenti propadnu. Nažalost ono o čem svi pričaju jest da upoznate život a zaboravite na tenis. A na takvam nivou može se imati i život i tenis:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije