Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Zinedine Zidane zbog Katara tuži komičara

Zidane
AFP
22.01.2011.
u 21:07

Nekad najbolji svjetski nogometaš Zinedine Zidane nema smisla za humor.

Naime, Zidane je podnio tužbu protiv najpoznatijeg francuskog komičara Christophea Alevequea jer ge je nedavno ismijao zbog potpore katarskoj kandidaturi za Svjetsko nogometno prvenstvo.

- Zidane smatra da su primjedbe iznesene u toj televizijskoj emisiji uvredljive za njegovu čast, dostojanstvo, integritet i reputaciju – objasnio je njegov odvjetnik.

Ključne riječi

Komentara 7

GR
gresham
15:45 23.01.2011.

muslimani ne znadu za humor, kod njih je ko kod komunista : istina je ono kaj ja velim da je istina\" a onaj vice hoooooooooooooooo hooooooooooooo joooooooooooo ohhhhhhhhhhhhh

VA
Vatrenko
21:10 22.01.2011.

po njemu vidis (uvijek) kako muslimani svoje forsiraju... zato mi se riga kad mu vidim sliku...

DA
dario2612
21:54 22.01.2011.

mogli su bar napisat kako i čime ga je ismijo, ne ovako iz neba pa u rebra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije