Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapeo mu za oko

Zidane želi još jednog Hrvata dovesti u Real!

Zinedine Zidane
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
13.05.2016.
u 14:13

Kako španjolski mediji pišu, Brozović, koji drži veznu liniju Intera, jedan je od četvorice igrača koji su zapeli za oko Zinedineu Zidaneu. Osim njega, za to mjesto konkuriraju i Marco Verratti (PSG), N’Golo Kanté (Leicester) i Christoph Kramer (Bayer Leverkusen).

Kao i većina trenera, tako se i Zinedine Zidane priprema za ljetni prijelazni rok, a na popisu želja našao se i Marcelo Brozović.

Zizou traži pojačanja za sljedeću sezonu, a posebno ističe mjesto ''trkača'' u veznom redu.

Kako španjolski mediji pišu, Brozović, koji drži veznu liniju Intera, jedan je od četvorice igrača koji su zapeli za oko Zinedineu Zidaneu. Hrvata već neko vrijeme prate skauti kraljevskog kluba i zadovoljni su njegovim prezentacijama. Osim njega, za to mjesto konkuriraju i Marco Verratti (PSG), N’Golo Kanté (Leicester) i Christoph Kramer (Bayer Leverkusen).

Dođe li bivši dinamovac u Španjolsku, uz Luku Modrića i Matea Kovačića bit će treći Hrvat u redovima kraljevskog kluba.

>> Sjajni Ivan Perišić zabio i asistirao u pobjedi Intera!

Komentara 17

JU
juma
15:21 13.05.2016.

Kada se samo sjetim pljuvanja po Brozoviću od prije nekih godinu ili dvije. Nema pojma o nogometu i Mamić ga prodaje preko reprezentacije su samo najblaži primjeri. Ostale zbog pristojnosti ne bih navodio. Danas ga traži Real i Arsenal, aa cijena će mu ako se nastavi ovako razvijati dostići i onu Modrićevu. Sada su pak svi pljuvači zamuknuli i traže novoga igrača koji je u reprezentaciji samo zbog Mamića kako bi mogli iskaliti svoje niske strasti.

PI
pinichi
15:01 13.05.2016.

A zar ga više ne zanima "najbolji igrač HNL" Tino Sven - OPIJEN..........?

Avatar zeljko_mo
zeljko_mo
14:42 13.05.2016.

Brozović je pokazao da ima muda,kovačić svoja još nije pokazao u realu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije