Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U finalu LP vidi Real i Bayern

Zinedine Zidane: Neuer je fenomen, 
a Cristiano Ronaldo izvanzemaljac

Zinedine Zidane
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
09.02.2015.
u 00:30

- Više nema malih klubova u ždrijebu. Teško je bilo koga pobijediti - rekao je Zidane.

Francuska nogometna legenda Zinedine Zidane otkrio je da u finalu Lige prvaka vidi Real i Bayern.

– To bi bilo logično, ali nema logike u nogometu. Više nema malih klubova u ždrijebu. Teško je bilo koga pobijediti – rekao je Zidane i dodao kako je Guardiolinim dolaskom Bayern postao klasa za sebe:

– On im je dao poticaj i neku novu notu i igri.

Bayernov vratar Manuel Neuer i Realova zvijezda Cristiano Ronaldo bili su kandidati za Zlatnu loptu.

– Neuer je poziciju vratara podigao na novu razinu. On je fenomen između vratnica. A Ronaldo je s drugog planeta, izvanzemaljac. Ono što radi je jedinstveno – ističe Zidane.

>> Zidane je nahvalio Sliškovića, a evo kako mu je Baka uzvratio: Bio je prosječan klinac...

Komentara 1

DU
Deleted user
08:46 09.02.2015.

Prema prikazanoj igri protiv Atletica, i općenito od novogodišnjeg turnira i sunčanja, uzevši u obzir sve ozljede koje su im se dogodile i činjenicu da trenutno Real igra takoreći bez veznog reda, uz dodatno opterećenje činjenicom da je napad od Ronaldovog razlaza s djevojkom u blokadi, teško da će biti napretka u LP, da o nekakvim finalima ni ne pričamo. Želim im sve najbolje u ostatku sezone, no trenutno ne vidim mjesta poboljšanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije