Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lige petice

Žigić gurnuo West Ham prema dnu, kiša odgodila sraz HSV-a

\'New-Zealand\'s Ryan Nelsen (L) figths for the ball with Serbia\'s Nikola Zigic (R) during their friendly match between their teams in the Hypo Arena Wou0308rthersee Stadium of Klagenfurt on May 29,
Reuters
06.02.2011.
u 17:42

Nogometaši West Hama u pretposljednjoj su utakmici 26. kola engleskog nogometnog prvenstva izgubili kod kuće od Birminghama (0:1).

Pogodak je postigao srbijanski napadač Nikola Žigić u 65. minuti. West Ham je do sada u Premiershipu pokazao najmanje i trenutačno su na posljednjem mjestu na ljestvica sa 24 boda.

Pretposljednja utakmica 21. kola njemačkog prvenstva između HSV-a i St. Paulija, koja se trebala odigrati jučer poslijepodne, odgođena je zbog kišom natopljenog terena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije