Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Zidane prelomio i o svemu obavijestio igrače: Odlazi iz Reala s krajem sezone

REAL MADRID v SEVILLA FC. LA LIGA 2020/2021. ROUND 35.
nordphoto GmbH/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
16.05.2021.
u 15:00

Zidane je napustio klub 2018. nakon što je s njim osvojio treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, ali se vratio 10 mjeseci kasnije.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je svojim igračima da će napustiti Kraljevski klub na kraju sezone, prenose španjolski mediji.

I dok radio postaja Onda Cero tvrdi da je Zidane obavijestio igrače o svojoj odluci prije prošlotjedne prvenstvene utakmice (2:2) protiv Seville nakon koje je Real propustio priliku da zauzme vodeće mjesto na ljestvici,  novine Marca pišu da se obratio momčadi 8. svibnja prije te utakmice.

Real je ispao iz Kupa kralja u siječnju, a eliminirao ga je trećeligaš Alcoyano, dok je iz Lige prvaka ispao u polufinalu od Chelsea.

U prvenstvu zaostaju za vodećim Atletico Madridom dva boda dva kola prije kraja.

Na pitanje novinara u subotu hoće li voditi klub i sljedeću sezonu, Zidane nije dao nikakva jamstva.

- Ne znam što će se dogoditi. Ja sam ovdje, igramo sutra i sljedeći tjedan, ali ne znam što će se dogoditi nakon toga jer je ovo Real Madrid - kazao je Zidane na konferenciji za novinare organiziranoj uoči nedjeljnog ogleda protiv Athletic Bilbaoa.

Zidane je napustio klub 2018. nakon što je s njim osvojio treći uzastopni naslov u Ligi prvaka, ali se vratio 10 mjeseci kasnije. Napustio je klub kao igrač 2006. kada je otišao u igračku mirovinu.

U zadnjoj utakmici španjolskog prvenstva 23. svibnja Real doma dočekuje Villarreal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije