Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL U FINALE
Povratak na članak

Zidane posebno hvali dva igrača, Heynckes prozvao suca

- Ulreich je bio u dvojbi što napraviti i pogriješio je. Imao je 'black-out'. To je strašna stvar za igrača, loš trenutak za moju momčad - kaže Heynckes

Komentari 4

Avatar poljicanin
poljicanin
11:30 02.05.2018.

Nije samo Ullreich imao "blackout" negi i Tolisso,koji je naslijepo odigrao povratni pas prema njemu.

VL
DH
dalibor.hren
21:34 02.05.2018.

Sergio Ramos je napravio penal, a zbog jezičine je trebao izletjeti već u 15. minuti! Sudac je bio gori od naših najlošijih!

VL
MI
mirko0410
08:32 02.05.2018.

To je pravi trener i gospodin, ne lupa po sucima iako je sve jasno, zna da je golman napravil grešku jer je krenul prvo na loptu sa rukama a onda je skužil da ju ne smije uhvatiti sa rukama, prije toga mu je Tolliso u stvari vratil riskantnu nepotrebnu loptu. Golman je stvarno kiksal ali ostatak utakmice u Madridu i u Munchenu je dobro branil, ali glavni uzrok ispadanja je u napadu, dečki nisu zabili, Lewandowski je izgleda več jednom nogom u Madridu i neka je, sve pohvale Jamesu, odlična partija. Uz mali sudački poguranac prošla je sretnija momčad dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.