Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale za Pepa

Zidane: Guardiola je podigao Bayern na jednu fantastičnu razinu

Pep Guardiola
Reuters/PIXSELL
18.11.2015.
u 22:49

- On stvarno izvlači maksimum od svakog igrača. Štoviše, neki daju i više od svojih objektivnih mogućnosti

Pepu Guardioli na ljeto istječe ugovor s Bayernom i sve su glasnija nagađanja da će napustiti bavarski klub na kraju sezone. Zinedine Zidane smatra da bi to bio veliki udarac za prvaka Njemačke jer Guardiola mu je, kaže, donio puno toga dobroga.

- Ono što sam primijetio jest da je Pep Bayern podigao na jednu senzacionalnu, fantastičnu razinu. Od njegova dolaska nisam vidio lošu utakmicu Bayerna, rekao je Zidane i dodao:

- On stvarno izvlači maksimum od svakog igrača. Štoviše, neki daju i više od svojih objektivnih mogućnosti, zaključio je Zidane.

>>Lothar Matthäus: Ljudi u Bayernu već su spremni za odlazak Guardiole

Komentara 2

MI
mirko0410
08:09 19.11.2015.

Europskog prvaka je doveo na razinu da se Barca i Real igraju s njim, nije vidio loše utakmice Bayerna pa prve dvije sezone gledati Bayernovu tika taku bilo je strašno. Ok ove godine Bayern izgleda puno bolje ali počekajmo prave ozbiljne utakmice na proljeće, samo u slučaju osvajanja LP može se smatrati da je Pep bio uspješan u Bayernu.

KR
kruti
10:18 19.11.2015.

koji je to nivo,koliko ja znam njegov prethodnik puuuno manje razvikan,a još manje plaćen,u svojoj zadnjoj sezoni osvojio je SVE!!!tako da na ovakve kvazičlančiće mogu samo reći:KAJ GOD!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije