Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Zidane će trenirati klub u trećoj ligi: Preuzet će B momčad Reala

Zinedine Zidane
Adam Davy/Press Association/PIXSELL
25.06.2014.
u 19:22

Bio je u pregovorima da preuzme Bordeaux, ali je sve propalo pa mu je predsjednik Reala Florentino Perez ponudio novu ulogu. Ponudio mu je da preuzme B momčad Reala

Zinedine Zidane ove sezone bio je sportski direktor Reala i pomoćnik Carlu Ancelottiju, a španjolski mediji pisali su kako ga se priprema za onu pravu funkciju - da jednog dana postane prvi trener momčadi.

No, 'Zizou' je pred sam kraj sezone izrazio želju da već sad krene u samostalne trenerske vode jer su ove funkcije za njega premali izazov u ovom trenutku. Bio je u pregovorima da preuzme Bordeaux, ali je sve propalo pa mu je predsjednik Reala Florentino Perez ponudio novu ulogu. Ponudio mu je da preuzme B momčad Reala, a bivši francuski reprezentativac to je prihvatio.

Tako će sljedeće sezone voditi Real Castillu, koja je ove sezone iz druge ispala u treću ligu. No, ipak postoji mogućnost da nastupa u drugoj ligi jer Murcia i Zaragoza imaju velikih financijskih poteškoća i možda neće dobiti licencu.

Komentara 1

AJ
ajam
22:31 26.06.2014.

Pa, sigurno , on nema iskustvbo kao N.Kovac I treba da se pomalo uci da bi jednoga dana doguirao do selektora reprezentacije ,kao Niko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije