Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER REALA

Zidane: Bio sam miran i kad je Atletico vodio 2:0

Zinedine Zidane
Foto: Reuters/PIXSELL
11.05.2017.
u 12:35

- Imali smo problema na početku, zabili su nam rano dva gola, no nije bilo razloga za brigu. Znali smo da ćemo imati prilike za pogodak - izjavio je Zidane

Trener nogometaša Reala iz Madrida Zinedine Zidane rekao je kako nije bio zabrinut u 16. minuti kada je Atletico poveo sa 2:0 u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka, dok je trener domaćeg sastava Diego Simeone istaknuo kako je primljeni gol za 2:1 u 42. minuti prelomio utakmicu.

- Imali smo problema na početku, zabili su nam rano dva gola, no nije bilo razloga za brigu. Znali smo da ćemo imati prilike za pogodak - izjavio je Zidane na konferenciji za medije.

U 42. minuti je Isco Alarcon smanjio na 2:1 nakon dodavanja Karima Benzeme i tako nakon pobjede od 3:0 u prvoj utakmici otvorio vrata finala.

- Taj gol nam je nanio puno štete - rekao je Simeone.

- Dobro smo bili otvorili utakmicu, doista smo vjerovali da možemo proći, te smo bili blizu.

No Real Madrid je zabio gol i u svojoj 61. utakmici zaredom a Zidane napominje da je to zasluga svih njegovih igrača.

- Posebno jer su igrači naporno radili da dođemo do ovoga, prolaz je zaslužen. Sretni smo što smo drugu godinu zaredom u finalu, a sada ćemo imati vremena pripremiti se za finalnu utakmicu - izjavio je Zidane.

- Sigurno da oni koji su igrali manje nisu zadovoljni no meni su svi jednako bitni. Ovdje su igrači koji bi igrali u bilo kojem klubu - dodao je.

Zinedine Zidane
1/14

I Diego Simeone imao je samo riječi hvale za svoje igrače.

- Bila je ovo fantastična utakmica, šteta što ne možemo klonirati igrače poput Gabija Fernadeza i Diega Godina, oni daju život klubu - rekao je Simeone.

- Ponosan sam na sve svoje igrače. Možda se čini da smo se izjednačili s Real Madridom i Barcelonom no da bi smo to doista i postigli, još uvijek je potreban veliki korak. Nadam se da ćemo ga jednog dana učiniti - zaključio je trener Atletica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije