Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA VARŠAVA

Zheng i Dulgheru za na naslov u Varšavi

Teniska loptica
AFP
21.05.2010.
u 17:01

U finalu teniskog WTA turnira u Varšavi, koji se igra na zemljanoj podlozi za 600.000 dolara nagradnog fonda, ipak neće biti kineskog finala.

Peta nositeljica Jie Zheng je obavila svoj dio posla, svladala je Mađaricu Gretu Arn sa 6:4, 7:5, no u finalu ipak nije dočekala svoju sunarodnjakinju Na Li, treću nositeljicu i 12. igračicu svijeta, koju je izbacila braniteljica naslova Alexandra Dulgheru. Bilo je 6:4, 3:6, 6:4 za Rumunjku.

Jie Zheng je u karijeri tri puta osvajala naslove na WTA turnirima, dok je za Dulgheru lanjski trijumf u Varšavi i dalje jedini na WTA Touru.

Šarapova i Medina Garrigues za finale

Polufinale WTA turnira u Strasobourgu pobjedom 7:6(2), 6:1 protiv Njemice Julije Görges, izborila je ruska tenisačica Maria Šarapova. Za finale će igrati protiv Anabel Medine Garrigues koja je, pak, u četvrtfinalu bila bolja od Sofije Arvidsson 6:2, 7-5.

Oba su četvrtfinalna meča u četvrtak prekinuta zbog kiše. Šarapova, prva nositeljica turnira u Strasbourgu, provela je u četvrtfinalu na terenu sat i 36 minuta. Iskoristila je pet od 16 break-lopti.

Osam minuta dulje zadržala se petopostavljena Španjolka, koja ogled protv Šarapove dočekuje nadajući se premijernoj pobjedi u njihovom trećem ogledu.

Drugi polufinale zemljanog turnira koji se igra uz nagradni fond od 220.000 američkih dolara igrat će Barrois i King.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije