Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMATERSKI NOGOMET

Zet 'uvalio' osam komada Ogulinu

nogometna lopta
Marijan Sušenj/PIXSELL
03.09.2015.
u 17:33

Mladost iz Petrinje i Udarnik odigrali su bez pogodaka (0:0), dok je Mladost iz Zaboka pobijedila Moslavinu sa 3:0.

Roman Gorše postigao je četiri pogotka za Zet koji je u 2. kolu Međužupanijske lige središte na svom travnjaku pobijedio Ogulin sa 8:3. Uvjerljiva je bila i Kustošija koja je kod kuće pobijedila Zelinu sa 6:0. Već nakon dvadesetak minuta bilo je 3:0 za domaćina.

Zlatko Relota sa dva pogotka bio je junak pobjede Ponikvi nad Savskim Marofom (3:0). U Buševcu su domaći Polet i Radoboj odigrali 2:2, a sudac Grmuša podijelio je sedam žutih kartona. Još više žutih kartona, osam, bilo je na utakmicu u Novskoj gdje je Libertas neočekivano lako svladao Dinamo iz Odranskog Obreža (3:0).

Matija Štefančić svojim pogotkom donio je salvlje Karlovcu u utakmici protiv Gradića (1:0). Gosti su od 20 minute igrali s igračem manje. Isključen je Damir Bogović koji je prvi u 15 minuti dobio žuti karton zbog oštrog prekršaja, a onda pet minuta kasnije i drugi zbog napucavanja lopte u prekidu igre.

Mladost iz Petrinje i Udarnik odigrali su bez pogodaka (0:0), dok je Mladost iz Zaboka pobijedila Moslavinu sa 3:0.

Kup ZNS-a, 1. kolo: Čehi - Botinec 3:2, Hrašće - Uljanik 5:3 (11m), Kašina - Concordia 0:7, Mala Mlaka - Odra 0:3 bb, Sloga Gredelj - Šparta-Elektra 0:2, Horvati - Jarun 4:2, Zagreb 041 - Zelengaj 0:7, Nur - Mladost (B) 2:1, Prigorje (M) - Ivanja Reka 7:0, Sava - Polet 3:0, Blato - Tekstilac-Ravnice 6:5 (11m), Mladost (DD) - Prigorje (Ž) 0:3 bb, Hrvatski Leskovac - Prečko 1:3.

>> Radnik Legea protiv Rudeša slavi ulazak u drugu ligu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije