Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLO SREĆE SE OKREĆE
Povratak na članak

Žestoko su vrijeđali Hrvata, a sada mu se klanjaju: On je zamijenio božanstvo!

Antin uzlet stigao je s dolaskom Zlatana Ibrahimovića, jer obojica imaju sličan karakter. Njihova kombinacija pokazala se dobitnom za Milan, barem što se realizacije tiče, jer crveno-crni mnogo bolje izgledaju nego u prvom dijelu prvenstva

Komentari 5

Avatar Ka_poel
Ka_poel
11:39 14.02.2020.

Dobro za reprezentaciju

VL
KA
kajinx
13:59 14.02.2020.

Ante, Ante, svi smo za te!

VL
SE
sesvečan7
12:26 14.02.2020.

....on je budala....potrošač lopti,nikakva prednost i dobitak za momčad....

VL
BO
Bojnik
11:50 14.02.2020.

Ante Rebic osim gola argentini na SP, nista i nigdje poslije nije pokazao ama bas ništa. Cak bi u nekim krajevima rekli za njega da je panj. Meni se osobno nesviđa kao igrac. Pa i jucer je fulao tri mrtvaca prije nego mu je ona lopta na srecu usla u gol.....toliko o kvaliteti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.