Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno poluvrijeme

Žestoki sukob Ibrahimovića i Van der Wiela u svlačionici PSG-a

Zlatan Ibrahimović
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
15.03.2016.
u 13:53

Njihova svađa završila je tako da je Van der Wiel žestoko odbrusio Zlatanu: 'Je.. se!' te potom napustio stadion s djevojkom Rose Bertram.

PSG je nevjerojatnom pobjedom nad Troyesom (9:0) prošlog vikenda potvrdio naslov prvaka Francuske, no ono što je u središtu pozornosti jest sukob koji se tijekom poluvremena te utakmice dogodio u svlačionici pariške momčadi.

Protagonisti su bili nizozemski stoper Gregory Van der Wiel i švedski napadač Zlatan Ibrahimović. Njihova svađa završila je tako da je Van der Wiel žestoko odbrusio Zlatanu: 'Je.. se!' te potom napustio stadion s djevojkom Rose Bertram. Kako nakon utakmice nije slavio pobjedu sa suigračima mnogi su pomislili da se ozlijedio.

Iako nije poznat točan uzrok svađe igrača PSG-a, mediji pišu da je Ibrahimović u poluvremenu kritizirao neke suigrače, na što je Van der Wiel reagirao pa je došlo do sukoba. 

>>Nevjerojatno je što Ibrahimović traži od Francuza da bi ostao u PSG-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije