Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljudska loža

Zenitov izaslanik pratio Antu Vukušića

\'05.08.2010., Split - Druga utakmica treceg pretkola Lige prvaka. HNK Hajduk - Dinamo Bukurest. Ante Vukusic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
26.02.2011.
u 20:42

U poljudskoj svečanoj loži pojavio se Giorgio Eritreo, čovjek od najvećeg povjerenja Zenitova trenera Luciana Spallettija.

Pod posebnim povećalom Eritrea, koji je pozorno pratio učinak Hajdukove mlade momčadi, našao se kapetan bijelih Ante Vukušić. Talijanskome strategu Vukušić se dopao u dvobojima Hajduka protiv Zenita i odlučio ga je pratiti u proljetnom dijelu sezone.

Ako nastavi s igrama kao jesenas, ne bi bilo iznenađenje da Vukušić za koji mjesec završi u Zenitu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije