Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOKRET U KARIJERI

Željko Vela otišao s Nove TV: Došlo je do zasićenja, trebam nove izazove

Željko Vela
Borna Filić/PIXSELL
30.06.2015.
u 19:37

Divno je bilo biti dio sjajnog tima Nove TV, no odlučio sam se za profesionalni zaokret te sam prihvatio ponudu tvrtke Sportska dimenzija koja je vlasnik tv prava na Hrvatsku nogometnu ligu.'

Nakon četiri godine provedenih kao dio tima sportske redakcije informativnog programa Nove TV, urednik Sporta Nove TV Željko Vela odlučuje se za nove profesionalne izazove i svojevrsni predah od novinarstva, priopćila je Nova TV.

Da li će taj predah biti duži ili kraći, vrijeme će pokazati, a o svom odlasku s Nove TV višegodišnji urednik Sporta Nove TV, sportski komentator i reporter i kaže:

- Divno je bilo biti dio sjajnog tima Nove TV, no odlučio sam se za profesionalni zaokret te sam prihvatio ponudu tvrtke Sportska dimenzija koja je vlasnik tv prava na Hrvatsku nogometnu ligu. Osjetio sam potrebu da se okušam i u nekim poljima u kojima nisam do sada imao priliku djelovati jer sam dugi niz godina radio isključivo kao urednik, reporter i komentator i te je došlo i do određenog zasićenja.

- Proveo sam četiri izuzetno lijepe godine na Novoj TV i ponosan sam što sam bio dio tima koji proizvodi najgledaniji i najbolji informativni program u zemlji. U tom razdoblju upoznao sam puno divnih ljudi od kojih sam puno naučio, a nadam se da su i oni od mene. Veselim se novim izazovima i funkciji sportskog direktora u Sportskoj dimenziji.

>> I Nova TV dovodi pojačanje: Željko Vela dolazi zbog LP-a!

Komentara 4

NI
nikola137822
20:03 30.06.2015.

bla...bla...blaaaaaa.....

TA
tarzan
20:03 30.06.2015.

Možda i najbolji komentator u Hrvatskoj

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
22:13 30.06.2015.

J... Novu, j...Dimenziju, nego jesi li glasao? To te ja pitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije