Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi ga Detroit

Željko Obradović prvi europski trener u NBA?

željko obradović
Reuters/Pixsell
23.04.2013.
u 13:15

Osmerostruki klupski prvak Europe izjavio je da bi se volio okušati na NBA klupi kao prvi trener

Nakon sezone u kojoj se odmarao, srpski stručnjak Željko Obradović (53) mogao bi biti prvi europski trener na čelu NBA kluba. Osmerostruki klupski prvak Europe izjavio je da bi se volio okušati na NBA klupi kao prvi trener i tome je dodao da bi volio preuzeti klub koji će kandidirati za doigravanje. Za Obradovića su zainteresirani Detroit Pistonsi, pa je pred njihovim šefom Joeom Dumarsom odluka koja bi mogla biti povijesna. Eventualni Obradovićev uspjeh otvorio bi vrata i drugim europskim trenerima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije