Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK

Željko Malčić: Nadam se da sam se odužio ocu

02.12.2008.
u 08:31

- Do zadnjeg trenutka razmišljao sam o tomu hoću li igrati protiv Sesveta. Želio sam pomoći momčadi da osvoji važna tri boda, a opet, bilo mi je teško jer sam u srijedu pokopao oca. No u subotu popodne odlučio sam da ću igrati, jer bi to želio i moj preminuli otac, kaže Željko Malčić (27) koji je sa dva pogotka bio jedan od junaka 17. kola. Istrčao je s brojem 27 jer je dres s brojem 11 položio u očev lijes.

- Bio je to posljednji poklon ocu koji mi je bio najveća potpora u životu. Još jednom mu veliko hvala za sve, nadam se da sam mu se barem dijelom odužio - ističe Malčić, koji je prije godinu i pol igrao u 1. županijskoj ligi.

Nastupao je za Graničar, Dilj, Lovor iz Nijemaca i Zrinski iz Tordinaca, a bio je i na provjeri u HNK Vukovar. Prijeloman trenutak karijere bila je utakmica kupa između Zrinskog i tadašnjeg prvoligaša Međimurja koje ga je odmah željelo dovesti, ali se uključila Cibalia i - napravila posao desetljeća.

- Zadovoljan sam, a idu mi i golovi. U prvoj sezoni postigao sam ih 12, uz 10 asistencija. Ove jeseni došao sam do brojke šest. U nižim ligama ima još mnogo kvalitetnih igrača kojima se isplati pružiti priliku - rekao je Cibalijin junak kojem u ljeto sljedeće godine istječe ugovor s Cibalijom. Volio bi se okušati u inozemstvu i tako riješiti egzistenciju. U ozbiljnoj je vezi s Anamarijom koja studira u Zagrebu i velika mu je potpora u karijeri.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije