Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk
Povratak na članak

Kopić: Lijepo je biti drugi, ali nećemo to naglasiti kao završni uspjeh

Kopić je istaknuo da su u pet kola ostvarili 13 bodova, što je najkvalitetniji učinak u ligi, kao i da je zadovoljan time što su u kratkom periodu ušli u polufinale Kupa

Komentari 5

DU
Deleted user
17:37 19.12.2017.

Nije lijepo biti drugi.Ljepše je, nego biti treći.Ružno je ne biti prvi.

VL
DU
Deleted user
21:39 19.12.2017.

Velik rezultat za Hajduk 2.mjesto. Čestitke. Još kad uzemo da je rezultat hajdukovcima samo trend.....ovo je velebno. Ideali padaju u zaborav jedino je drug Tito vječan.

VL
DU
Deleted user
23:20 19.12.2017.

Miriši na fritulu......kak vam nije neugodno hihihihihihi.

VL
BL
bluesclues
21:52 20.12.2017.

13 bodova u zadnjih 5 kola nije "najbolji rezutat u ligi", jer i dinamo ima isti ucinak u zadnjih 5 kola - a kopicu bi bilo bolje da ne bude neskroman i nezadovoljan s drugim mjestom jer tesko da cee na kraju uspjet zadrzat i to drugo mjesto...

VL
DU
Deleted user
12:32 20.12.2017.

Kada se sagleda potencijal hajdukovih igrača, organizacija kluba i financijske mogućnosti te činjenica da cijela liga starta sa 12 bodova minusa u odnosu na Dinamo kao i to da dinamovi kadrovi drmaju HNS-om drugo mjesto i nije loš rezultat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.