Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Miletić
Povratak na članak

Želio je protiv Srbije poštedjeti najbolje, ali kada je vidio hrvatske zastave...

Lino Červar jučer je proslavio veliki jubilej na klupi hrvatske reprezentacije, a upravo se njegovim dolaskom na klupu okrenuo omjer jer do 2003. godine Hrvatska nikad nije pobijedila istočnog susjeda pretrpjevši tri bolna poraza

Komentari 5

Avatar southman
southman
07:24 14.01.2020.

Šego brani kao hobotnica i skupi u prvom poluvremenu 50% obrana a mi gubimo !? Niti jedan igrač se u prvom poluvremenu nije oznojio. Previše ovisimo o Duvnjaku i zato me strah nastavka prvenstva, jer puno je utakmica do kraja. Lijevog vanjskog kao da i nemamo.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
13:19 14.01.2020.

Ne znam što toliko Srbi palamude kad je recept jednostavan, protiv svakog treba gristi i zaigrati jednakom žestinom kao protiv Hrvatske i pobjeda je zajamčena samo kako objasnit javnosti da se protiv Hrvata igra 120 % i izvlači zadnji atom snage u kombinaciji sa zavisti na osvojenim odličjima i mržnjom prema susjedima ?

VL
DU
Deleted user
13:48 14.01.2020.

Červar nema pojma. Stalno unosi nervozu u tim svojim ponašanjem. Vrijeme je da ode.

VL
DM
domagoj.maricic.90
07:51 14.01.2020.

Ne odmoriti duvnjaka u ovakvoj nevažnoj utakmici..kriminal.ludost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.