Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal Dinamo
Povratak na članak

Želimo pokazati da navijači mogu uspješno voditi klub!

- Načelo jedan član jedan glas je legitimni način i zapravo jedini ispravni način rada sportske udruge. Takav princip postoji u svjetskim nogometnim velikanima kao što su Real Madrid, Barcelona, Bayern, Benfica

Komentari 28

MA
magnum2013
12:07 04.09.2014.

Sad nam je sve jasno kad se iznio plan kako će se financirati klub!!!! Toliko nemogu skupiti kroz godinu samo da plate jednog igrača. Jad i bijeda. Još nešto moram reči. Kad je u pitanju borba protiv Dinama u VL iskaču novinari kao iz konzerve. Tko je sad ova novinarka?

VL
DB
DZG-BBB_1986
12:27 04.09.2014.

Dečki moji dragi JEDAN GLAS JEDAN ČLAN to možete zaboraviti to ne prolazi u Dinamu kad bi vi malo se vratili koliko je Dinamo zbog vas platio kazne za baklje pa povike za tribina pa sad lijepo se prikljucili ona cetvorica ZA NAS DINAMO fotkali se po raznim kvartovima i diljem zemlje prikupljanje blokova a onda mracna tisina nestala kad policija zabranila svi bi do para sad dok ima u Dinamu ali dečki moji kod Maminja ne prolazi to

VL
DR
dromba
12:49 04.09.2014.

Gluposti. Vidjet cemo vas za 1-2 g. di cete biti? Kad vide da nema novcane koristi. Brzo cete riknuti..

VL
LI
Lisabon
13:32 04.09.2014.

Gdjo Strukic,uporni ste u svom neznanju,pa poluinformacijama "trujete"ljude ovakvim clankom.Tocno je da u klubovima koje ste naveli postoji glasovanje za clanove skupstine kluba.No nedostaje ono najvaznije,a to je sustav prema kojem se glasuje odnosno vrednuje glasovanje.Da bi glasovali,morate biti najmanje 5 (pet)godina clan kluba i to zdnjih 5 (pet) u kontinuitetu.Pri vrednovanju glasova postoje slijedeca pravila:Svaki onaj clan koji je vise od 5 (pet)godina clan za svakih 5(pet)godina vise ima toliku vrijednost vise.Dakle ako je clan 10(deset)godina ,onda mu glas vrijedi dvostruko.Nije naodmet napomenuti da vrijede samo glasovi punoljetnih clanova.Bilo bi svakako relevantno prikazati tko su clabnovi skupstina navedenih klubova,a to su uglavnom vrlo vrijedni clanovi drustva,privrednici,odvjetnici,menadjeri ,ministri,predsjednici multinacionalnih kompanija itd,a uz njih po 1-3 clana navijacke strukture te nekoliko nogometasa koji su zaduzili klub.I tu navijacka struktura zna da bira 1-3 clana i odredjen broj zasluznih igraca koje predlazu clanovi trenutne strukture prije samih izbora.No to vama nije bitno jer je clanak(a i vasa dosadasnja javljanja)napisan izrazito huskacki odnosno s podrzavanjem odredjenih struktura i nevjerojatnoj mrznji prema postojecem stanju.Na kraju bih zamolio da mi objasnite kako to vodjenje jednog malonogometnog kluba (osnovanog prije mjesec dana)mozete uzeti kao model uspjesnosti vodjenja????????I molim da navedete primjer ,koji to klub uspjesno vode navijaci kod nas ili u svijetu?????I,ako moze na kraju,da nam objasnite koji to ljudi sjede u skupstini gnk Dinama,a koji nisu navijaci tog kluba (osim ako navijaci nisu samo oni cije vi interese zastupate ,a svi koji dolaze na utakmice gnk Dinama a ne vrijedjaju,bacaju baklje i ne vicu glasno,to jednostavno nisu)?

VL
Avatar cartman82
cartman82
14:06 04.09.2014.

Da , isto je voditi futsal klub i neki klub iz prve lige. Pričaš gluposti.

VL
DU
Deleted user
12:32 04.09.2014.

Oni se pozivaju na Real. Dečki poguglajte si malo kak funkcionira taj princip u Realu i Barceloni pa ćete vidjeti da to nema veze s onim kaj vi tražite. Volio bi kad bi mi neko od njih probal odgovorita naa pitanja tipa, tko bi imal pravo glasa, kolika bi bila članarina, kak bi se tehnički proveli ti izbori, što bi bilo s članovima izvan Zagreba (ja sam jedan od njih) i kak bi oni glasali, tko bi se mogel kandidirati, na koji rok bi se birali, koja tijela bi se birala, kako bi se kontrolirala regularnost izbora, kako bi bila organizirana radna zajednica, proračun kluba, financiranje, ma ima tu još tisuću pitanja. A sve što znam o vašim stajalištima je papagajsko ponavljanje jedan čovjek jedan glas. To lijepo zvuči međutim nema nikakvu praktičnu vrijednom dok se ne iznesu odgovori na sva pitanja koja su važna za funkcioniranje klupa.

VL
JA
JackRussell
13:09 04.09.2014.

Poput papagaja ponavljaju "jedan član-jedan glas", a nema elaboracije o samo poslovnoj politici kluba. Valjda misle da će se klub voditi sam. Pozivaju se na Real, Barcu, možda tamo formalno navijači imaju pravo glasa, ali odlučuje Skupština koju čine prvenstveno bogati gospodarstvenici koji i postavljaju svoje ljude na čelo kluba. Ovi likovi ne znaju šta pričaju.

VL
DU
Deleted user
16:30 04.09.2014.

Dečki odite nešto raditi i pustite Dinamo na miru. Primjere dijelite Jovanoviću i ostalim političarima. Samo Dinamo. Koji Mamić ,koji zzd ,kkk,koji Jovanović kakvi bakraći . Samo Dinamo.

VL
DU
Deleted user
16:44 04.09.2014.

Znam da nije tema. Ali zna li neko kako je završila ona famozna peticija Šimiča i društva. Na početku su navodno i bakice u redu čekale da se potpišu kontra Mamiča, baratalo se desecima tisuća potpisa, a onda je odjednom sve zamrlo.

VL
MT
mladen.turcic
20:01 04.09.2014.

1covjek 1glas, to je uzasno spor ,inertan i staromodan sistem,a s kojim se moze lako zlorabit sve

VL
VK
vječni krojf
22:35 04.09.2014.

Ovaj futsal klub nema nikakav temelj.Propasti ce oni brze nek si misle.Taj klub ili skupina pobunjenika nema zdravi duh,tu se kriju ona cetvorica koji huskanjem protiv Dinama i Mamica nisu uspjeli u nakanama pa pokusavaju na drugi nacin ali i tu ce dozivjeti poraz.Nece oni izdrzati ni dvije godine jer sve sto se gradi bez temelja nema buducnost.

VL
BA
bajbok11
16:53 04.09.2014.

Koji smijeh, oni će "vodit" klub, drugoligašku filijalu MNK Alumnus koja ima svog gazdu. Nevjeroyebenojatno!

VL
RE
Rega
12:53 04.09.2014.

Možda nećemo kao Mamić imat para da plaćamo PR agencije da pišu komentare na Večernjem, ali ćemo svakako imat više love od ulaznica, bolju atmosferu i imidž nogometnog kluba, a ne privatne export-import firme notornog primitivca.

VL
AP
apokaliptika
12:44 04.09.2014.

Vidim moralne vertikale su već sve osudile, a dečkima još nisu dali ni šansu da kažu kako će to sve zapravo funkcionirati. Osim toga izgleda da ne znate ni čitati sa razumijevanjem. Piše Vam lijepo da će cijela ideja i način organiziranja, učlanjivanja, glasanja itd. biti prezentiran u subotu na Šalati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.