Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada nada

Želim što češće izvoditi trostruke skokove

15.10.2022.
u 10:15

Sretna sam što sam imala priliku sa Young Goose Akademijom trenirati mjesec dana u Fondu i Egni. Jako je teško sve financijski i nadam se da ćemo uz sve bolje rezultate uspjeti pronaći financijsku pomoć pri ostvarenju planova.

U talijanskom gradiću Egna održava se klizačko natjecanje - juniorski Grand-prix. Hrvatsku predstavlja Meri Marinac koja je nakon kratkog programa na 29. mjestu.

Dobro je izvela trostruki rittberger i dvostruki axel, a greška joj se potkrala na jednom od njoj nadražih skokova -  trostrukom salchowu.

  - Pripremala sam se u Egni tako da me jako veseli da je baš tu moje prvo natjecanje u sezoni. Znate kako je ljeti u Zagrebu, nemamo leda i još uvijek svi treniramo samo na klizalištu Velesajam.

Sretna sam što sam imala priliku sa Young Goose Akademijom trenirati mjesec dana u Fondu i Egni. Jako je teško sve financijski i nadam se da ćemo uz sve bolje rezultate uspjeti pronaći financijsku pomoć pri ostvarenju planova.

Moj cilj za ovu sezonu je pokazati trostruke skokove na natjecanju, kažu da sam dosta napredovala a sad je ispred mene da sve to pokažem.

Ovdje sam prvi put na natjecanju izvela trostruki rittberger i jako sam zadovoljna a radila sam greške na piruetama i salchowu. Trenerica Ivana Jakupčević je zadovoljna iako zbog bolesti nije sa mnom u Egni – rekla je Meri.

Ovaj vikend u Budimpešti se održava i seniorski Challenger na kojem nastupaju Hana Cvijanović i Dora Hus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije