Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FFC 8 u Zagrebu

Zelg: Rodriguez će sutra pjevati pjesmice u sauni, a ja sam super!

FFC 8 (1)
Screenshot
23.10.2013.
u 15:10

"Izuzetno mi je drago da smo uspjeli okupiti ovako elitne borce. Svi ste vidjeli da rastemo iz eventa u event"

U Forumu Zagreb s početkom u 14 sati u srijedu je održana konferencija za medije povodom pravog borilačkog spektakla koji je na rasporedu ovog petka u zagrebačkoj Areni.

Pred novinare su izašli predsjednik FFC-a Orsat Zovko te borci Zelg Galešić, Ricco Rodriguez, Mladen Brestovac, Ivica Trušček i Francisco Barrio.

\"Izuzetno mi je drago da smo uspjeli okupiti ovako elitne borce. Svi ste vidjeli da rastemo iz eventa u event, a ovo je definitivno najjača FFC-ova priredba do sada. Čak nekoliko mečeva moglo bi ovog puta konkurirati za glavnu borbu večeri\", rekao je Zovko na početku.

Ricco u ovu borbu ulazi s dva poraza iza sebe, ali ista je situacija i kod njegovog suparnika Zelga. \"Dva poraza u posljednjim nastupima mene su zapravo samo motivirali da ovog puta treniram još jače i budem što spremniji za meč u Zagrebu. Iza Zelga su isto dva poraza, tako da sam uvjeren da gledatelje čeka odličan meč, oboje smo gladni pobjede\", izjavio je nekadašnji UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

Ovo je meč dogovoren u \"catch weightu\" do 95 kilograma. \"Ja sam što se tiče kila u odličnoj situaciji, već sad sam spreman za vaganje, dok kod Rodrigueza ipak to nije slučaj. On će sutra prije vage morati pjevati pjesmice u sauni, a ja se osjećam odlično.\"

Čelni čovjek FFC-a još se jednom osvrnuo i na novi format eventa. \"Naša želja bila je gledateljima prirediti praktički dva odlična eventa u jednoj večeri. Mislim da smo to i uspjeli, u Areni će se održati sjajne borbe i na FFC-u i na FFC Challengeru. Ove godine tek postavljamo neke stvari, pratimo reakcije, dobili smo brojne zanimljive i korisne savjete i prijedloge, a uskoro ćemo predstaviti cijeli koncept za 2014. godinu\", otkrio je Zovko.

 

Uskoro možete očekivati objavu foto-galeriju s konferencije za medije, kao i kompletnu video snimku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije