Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trešnjevka želi ispred Podravke, ali nema novca

Zelene bez Europe, nemaju za pojačanja

'17.04.2009., Ivanic Grad - U dvorani Zeravinec odigrana je zavrsnica kupa u rukometu za zene izmedju Tresnjevke i Trogira. Igracica Trogira Ana Besic (9) sprecava igracicu Tresnjevke Ninu Jukopilu (1
'STR-4466/Pixsell'
02.06.2011.
u 22:05

Za put na Island potrošili smo 118.000 kuna, što je za nas golem novac. Nemamo ni igračice da osvojimo Kup EHF-a, kaže Dvoršek

Rukometašice Trešnjevke prošlu sezonu završile su na drugom mjestu u Prvenstvu Hrvatske, odmah iza nedodirljive Podravke Vegete.

– Čini se da ćemo u istom sastavu igrati i sljedeću sezonu. Istina, Nina Jukopila imala je neke ponude iz inozemstva, ali vjerujem da će ostati, dok je Dragica Đono bila u pregovorima s ljubljanskim Krimom. Ako Đono ipak ode, morat ćemo hitno pronaći zamjenu za nju na mjestu kružnog napadača – rekao je Boris Dvoršek, trener zelenih.

A hoće li biti pojačanja?

– Treba nam desno krilo, ali trenutačno ga nema na tržištu. Bila je slobodna Anita Peraica, ali se odlučila za nastavak karijere u srpskom Zaječaru – istaknuo je Dvoršek.

Ove sezone Trešnjevka je jedina uspjela pobijediti Podravku, mogu li zelene sljedeće sezone biti ispred Koprivničanki...

– Teško. Da se Podravka nije pojačala srpskom reprezentativkom Sanjom Damnjanović, mogli smo biti tu negdje u egalu jer su Koprivnicu napustile Zebić, Pasičnik i Nikčević. Ovako, opet su prejake za sve, još im se u klub vratila i Lidija Horvat – rekao je Dvoršek.

Što to nedostaje Trešnjevci da bude ravnopravna s "kokicama"?

– Nedostaje nam novac. Imamo mnogo manji budžet i jednostavno nemamo mogućnost kupnje kvalitetne igračice iz inozemstva, kao što to može Podravka – istaknuo je Dvoršek.

Zbog nedostatka novca Trešnjevka će otkazati i nastup u Kupu EHF-a.

– Imamo kvalitetu da prođemo dva, tri kola i onda je suludo da za to potrošimo novac. Primjerice, lani smo potrošili 118.000 kuna za avionske karte za Island. Da imamo kvalitetu da osvojimo Kup EHF-a, ne bismo odustali, ovako smo jednostavno primorani otkazati – zaključio je Dvoršek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije