Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesu li Lokosi oštećeni?

Zekić: Pet mojih igrača toliko je umorno da je bilo nemoguće njihovo igranje

Lokomotiva - Osijek
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/5
13.08.2017.
u 09:56

- Odigrali smo jako dobro, većinu vremena dobro stajali na terenu, izgledalo je to pristojno, no nažalost primili smo dva gola iz dva prekida, što nas je poljuljalo.

Nogometaši Osijeka nastavljaju s dobrim igrama u novoj sezoni. U petom kolu HNL-a slavili su u Kranjčevićevoj s 3:2 protiv Lokomotive.

Lokomotiva je povela preko Marija Muse (15) , a poravnao je udarcem glavom Domagoj Pušić u 25. minuti. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Luka Capan glavom opet dovodi domaćina u vodstvo, da bi Osijek ponovno izjednačio iz vrlo dvojbenog kaznenog udarca kojeg je u 79. minuti realizirao Antonio Perošević. U 85. minuti nakon udarca s kuta Gabrijel Boban donosi pobjedu Osječanima.

Lokomotiva - Osijek
1/5

- Odigrali smo jako dobro, većinu vremena dobro stajali na terenu, izgledalo je to pristojno, no nažalost primili smo dva gola iz dva prekida, što nas je poljuljalo. Normalno da me brinu ti primljeni golovi, ne znam čime je to izazvano. U drugom poluvremenu krenuli smo na sve ili ništa te preuzeli puno rizika. Isplatilo se, iako smo na kraju praktički spašavali s gol-linije. No, to je nogomet, rekao je Zoran Zekić.

Osijek je odmarao neke važne igrače jer neki zbog umora ne mogu pratiti žestok ritam.

 

- Pa pet igrača je potpuno iscrpljeno i bilo ih je nemoguće staviti na teren. Svi znaju da kada napraviš devet promjena, to je velika opasnost i teško se snaći, ali smo uspjeli.

Inače, nakon ove utakmice vuči će se repovi oko suđenja. Jedanaesterac za Osijek bio je prilično dvojben pa se na društvenim mrežama javila rasprava je li sudac uopće trebao pokazati na bijelu točku. Pogledajte sporan trenutak pa u našoj anketi ispod članka izrazite svoje mišljenje.


 

Komentara 4

MK
marko.kosmicki
10:21 13.08.2017.

a od čega su ti točno umorni igrači

DU
Deleted user
10:11 13.08.2017.

Opet srpski večernjak radi sve da popljuje našu hrvatsku ligu koja je space shuttle za večernjakovu srpsku ligu. Dali smo mi oštećeni za večernjak iz 80-tih ,90-tih........jesmo jer ovo je smeće . Nema potrebe za žutim kartonima i brisanjima komentara jer ovo je moje mišljenje!!!! Ajmo vidjeti po lajkovima dali se ljudi slažu sa mojim mišljenjem.

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
10:31 13.08.2017.

Samo luzeri imaju potrebu komentirati da li je bio penal ili nije. Tokom sezone se sve to izjednači, normalno ako nije cilj kao prošle sezone kad je Rijeka morala biti prvak. Opet čekam tupka Jošku da li se i sada srami našeg nogometa? Ja se sramim svih onih mrzitelja sporta koji truju stanje oko našeg nogometa. Pametnjakoviće koji su jad i bijeda i siju mržnju i onaj truli otpad našeg društva koji ih slijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije