Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na poljud stiže 500 Funcuta

Zec: Za trofej moramo zaustaviti Ibričića

Ermin Zec
Marko Lukunić | Pixsell
20.04.2010.
u 22:38

Mladi napadač svjestan je da neće imati mnogo prilika, no nada se pokojoj dobroj lopti pa i pogotku.

Već nekoliko sezona traje rapsodija na Šubićevcu. Najprije pod palicom Ivana Pudara, potom Ivice Kalinića, a sada i Branka Karačića, Šibenik niže uspjehe, sve bolje rezultate zahvaljujući kojima je davno prestao biti hit lige i postao realnost, jaki hrvatski klub.

Sada ga očekuje vrhunac tog puta, prvi susret finala kupa, prvi u povijesti šibenskoga kluba. Na Poljudu ga čeka susjed i suparnik Hajduk.

Karačiću zdravi gotovo svi

Razumljivo je da su igrači malo nervozni, no njihova trenera Branka Karačića to ne zabrinjava.

– Vjerujem da će ta nervoza nestati uoči samoga susreta. Jasno je da nam je to velika prilika, od igrača očekujem dobru igru. Hajduk će nas, znamo to, napasti od samog početka, moramo izdržati taj početni pritisak. ce. A naš je cilj postići jedan pogodak – recept je koji je igračima dao trener Karačić.

Nedostaje mu samo desni bočni igrač Jurčević, svi ostali spremni su za današnji susret. Karačić još ima nekoliko dvojbi glede sastava, a jedna od njih je tko će u vrhu napada praviti društvo neupitnom Erminu Zecu.

– Ni ja još ne znam tko će igrati, no sasvim mi je svejedno. Sa svima se podjednako dobro slažem, važno je da damo sve od sebe i pokušamo zabiti gol u Poljudu. Dobri su Hajdukovi stoperi, no samo neka meni veznjaci daju koju pravu dubinsku loptu. Znam da prilika neće biti mnogo, moramo iskoristiti one koje nam se pruže – priča Zec.

Brzonogi napadač tvrdi da ne osjeća nervozu, prije veliku želju da se još jednom iskaže igrom i golovima.

Dolaze brojni Funcuti

– Dolazi nekoliko stotina naših Funcuta, dat ćemo sve od sebe da ih razveselimo. Istina je da igramo u finalu kupa, u kojemu dosad nismo igrali, no to nam je samo poticaj – objašnjava Zec.

U subotu su baš od Hajduka doživjeli prvenstveni poraz na svom Šubićevcu (0:1). Nadaju se Šibenčani da će iz toga izvući pouke, a Zec zna da se upravo strijelca tog jedinog gola moraju najviše paziti.

– Moj suigrač iz reprezentacije Ibričić je najopasniji od hajdukovaca. Cijelu je sezonu sjajan, a u subotu je još jednom dokazao da je pravi majstor. Njega se moramo posebno pripaziti, iako Hajduk ima još izvrsnih igrača, poput Anasa Sharbinija – objašnjava Ermin Zec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije