Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAN ZA 2009.

Zebić se vratio na klupu, Zadar preotima igrača Chelseaju?

30.12.2008.
u 10:50

Novi trener Zadrana je, zapravo stari trener, Dalibor Zebić. Otišao je nakon domaćeg poraza od Rijeke (kojeg su čekali deset godina), no cjelo vrijeme je bio oko kluba i odluka vodstva je da se mladi stručnjak vrati na svoju poziciju.

- Odlučili smo da je najbolje rješenje vratiti Zebića na klupu i on će voditi momčad do kraja sezone. Ionako je i većina igrača željela da im se stari trener vrati, kazao je Reno Sinovčić na posljednjem druženju s novinarima u 2008. godini.

Zadar, prema njegovim riječima dovodi sedmoricu novih igrača. Sve je navodno dogovoreno s dvojicom, jedna od njih je napadač Edin Šaranović, koji je igrao u Sloveniji i nekoć u Kamen Ingradu, a drugi slovenski branič Bečiri. Sljedećih dana još će dogovorit s pet igrača.

- Imamo još dvojicu potencijalnih igrača, oba su reprezentativci, a jednog od njih, 16-godišnjaka, traži i Chelsea, zagonetan je bio Sinovčić.

HNS je postrožio uvjete za licencirenje, pa Zadar sigurno neće dobiti licenciju za igranje na Stanovima u sljedećoj sezoni.

- Odlučili smo promijeniti sjedište kluba, koje će biti ili u Splitu ili u Rijeci.

To je tako jer će stadion morati biti u županiji u kojoj je sjedište kluba, a u zadarskoj boljeg stadiona od sadašnjeg nema.

Uz to, Zadar kreće u preoblikovanje u sljedećoj godini, no prije toga moramo vratiti državi i tvrtkama dugove od nekoliko milijuna kuna, zaključio je prvi čovjek Zadrana.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije