Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PSG-A

Ždrijeb pomazio Tudora: Marseille u četvrtfinalu francuskog Kupa protiv drugoligaša

8ème de finale de la coupe de France de football entre Marseille et le PSG (2-1) à Marseille
Foto: Norbert Scanella
1/3
10.02.2023.
u 11:43

Porazili su Parižani predvođene Neymarom i Leom Messijem pa bi susret protiv Annecyja trebao biti lakši zadatak. Lovren će s Lyonom igrati protiv Grenoblea.

Nogometaši Marseillea, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, u četvrtfinalu francuskog Kupa igrat će protiv drugoligaša Annecyja. Nakon što je "Tudorova družina" u osmini finala izbacila moćni PSG, OM je imao sreće sa ždrijebom parova četvrtfinala "Coupe de Francea".

U idućoj rundi Marseille će igrati protiv drugoligaša Annecy i to na svom stadionu Velodrome. OM je deset puta slavio u Kupu, ali zadnji put 1989. godine kada je momčad predvodio Jean-Pierre Papin. Lyon, u čijim redovima odlično igra Dejan Lovren, također je imao sreće. U četvrtfinalu će igrati protiv drugoligaša Grenoblea.

U preostala dva para sastaju se branitelj naslova Nantes i Lens, te Toulouse i drugoligaš Rodez.

Susreti su na rasporedu 1. ožujka, polufinala su 5. travnja, a finale 29. travnja na Stade de Franceu.

PAROVI ČETVRTFINALA:

Marseille - Annecy (L2)

Lyon - Grenoble (L2)

Toulouse - Rodez (L2)

Nantes - Lens

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije