Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MIRUJE

Zdravko Mamić u BiH pokreće novi biznis, mogli biste se iznenaditi kada vidite čime će se baviti

Zdravko Mamić
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/8
03.05.2022.
u 10:16

– U Dinamu je prodavao igrače, a ovdje će prodavati struju iz solarne energije "Elektrobosni". On uvijek nešto prodaje – kažu mještani.

Zdravko Mamić drmao je hrvatskim nogometom dok nije došla presuda za izvlačenje 116 milijuna kuna iz Dinama pa se od hrvatskog pravosuđa sklonio u susjednu Bosnu i Hercegovinu, gdje je slobodan čovjek. Mamić, po svemu sudeći, i dalje ima velik utjecaj u hrvatskom nogometu (nedavno se pohvalio da je doveo Petra Bočkaja u Dinamo), no u BiH se bavi i drugim stvarima.

Mamić je prvo boravio u međugorskom hotelu Villa Regina, no onda je odlučio sagraditi veliku kuću u mjestu Hrašljani pokraj Ljubuškog. 

>> Pogledajte kako izgleda nova kuća braće Mamić

Zdravko Mamić
1/14

– Mamić vam neće živjeti u toj kući, on je sebi kupio u Međugorju stan u blizini hotela "Leone" i njemu se iz Međugorja ne ide. Tu će stanovati njegov brat Zoran sa svojom obitelji, a investitor te kuće je Zdravkov sin Mario – rekli su upućeni sugovornici za Slobodnu Dalmaciju.

A sada, 15-ak kilometara od kuće, u mjestu Zvirovići, Mamić gradi fotonsku solarnu elektranu. Završetak radova predviđen je za 1. rujna ove godine.

– U Dinamu je prodavao igrače, a ovdje će prodavati struju iz solarne energije "Elektrobosni". On uvijek nešto prodaje – kažu mještani.

A postoje dokazi da Mamić još uvijek prodaje igrače. Nacional je nedavno objavio da je Šibenik za transfere Denija Jurića i Marka Bulata dao 600.000 eura za posredničke usluge. Novac je uplaćen na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, braće Ivice i Damira Džidića koji su bliski s Mamićem. Slobodna piše da su braća Mamić s Ivicom često viđeni u javnosti. Braća Džidić bogati su i utjecajni, imaju više benzinskih postaja, Arena fitness centar, noćni klub Taboo u kojem je Mamić snimljen na zabavama...


 

Komentara 18

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
12:23 03.05.2022.

Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine... Ajmooo

Avatar solinarep
solinarep
11:32 03.05.2022.

Mamić je očito "obnovljiv". I u medijima i pred zakonom 🤨 a u Dinamu je uzemljen 😏

Avatar Crni Taban
Crni Taban
12:03 03.05.2022.

Mamić pokreće novi biznis, lov na zmije i sadnja duhana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije