Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat!

Zdravko Mamić se sastao sa Halilovićem: Alen ostaje u Dinamu!

zdravko mamić tjeralica
Željko Hladika/Pixsell
10.08.2011.
u 21:05

Dinamo je dosad odvodio igrače iz Hajdukovih mlađih kategorija, a sada Poljud želi preokrenuti tu priču.

Ako je Zdravku Mamiću knedla zastala u grlu kad je čuo da je jedna od najvećih maksimirskih nada Alen Halilović na pragu odlaska u madridski Atletico, ista će mu se situacija dogoditi kad čuje da se za 15-godišnje čudo od djeteta zainteresirao i Hajduk. Poljud je bacio oko na Halilovića, otvorio mu je svoja vrata, ali za sada će stajati u redu i čekati svoju prigodu da velikog talenta "otme" Dinamu. Do sada je ta priča o "otimanju" nogometnih nada išla samo u jednom smjeru, Dinamo je odvodio igrače iz Hajdukovih mlađih kategorija, a sada Poljud želi preokrenuti tu priču.

- Dinamo je došao na naše područje, a mi smo pred vratima Zagreba – nedavno je najavio direktor omladinske škole Hajduka Ivica Matković.

Pa su bijeli iz Sesveta doveli talentiranog napadača Kiša, a sada gledaju i prema Haliloviću.

No, Zdravko Mamić je krenuo u protuofenzivu! Sastao se s ocem Sejadom Halilovićem i dogovorio ostanak njegovih sinova u Maksimiru. Alen i njegov brat Dino tako će se u ponedjeljak pojaviti na treningu!

Cijelu priču pročitajte u četvrtak u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 17

ED
europski dinamo
21:31 10.08.2011.

Znači ništa od teškog udarca za Mamića i Dinamo.Razočaranje je i među kvazi navijačima Dinama jer je tata Sead prodao sina u roblje,lihvarski ugovori,uništenje,bla bla.......... ******* nikako da shvate da ne mogu ništa Dinamu.

BA
babilon
21:39 10.08.2011.

pa već im je otel , braću škarbini,

JA
JackRussell
21:13 10.08.2011.

Nema Hajduk vremena nekome oteti igrača, Maleš još uvijek zbraja lovu od tekme s rezervnom momčadi Barce, koliko je ono -0 od 0? aha, pozitivna nula....hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije