Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međugorje

Zdravko Mamić otkazao presicu, jer mu je tako savjetovao odvjetnik

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
09.06.2019.
u 13:16

Presica se trebala održati u Vili Regina u Međugorju

Bivši prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić koji je od hrvatskog pravosuđa pobjegao u BiH prije nekoliko dana najavio je konferenciju za medije.

Presica se trebala održati u Vili Regina u Međugorju. Mamić je u nedjelju u novoj objavi javio kako se konferencija za medije ipak neće održati.

'Dragi predstavnici medija i svi oni koji ste sutra iščekivali najavljenu press konferenciju primite moju ispriku. Zbog savjeta i pritiska mojeg odvjetnika Veljka Miljevića, koji bi mi u slučaju održavanja press konferencije otkazao punomoć i prestao biti braniteljem; otkazujem sutrašnje obraćanje javnosti. S obzirom na veliko poštovanje prema radu odvjetnika Miljevića i pravne bitke koje su pred nama odlučio sam njihovo mišljenje uvažiti i još jednom se ispričati medijima. Do drugog puta, kojeg će svakako uskoro biti, voli Vas Zdravko Mamić, piše u objavi bivši čelnik Dinama.

>> Pogledajte što je Zoran Mamić rekao nakon što je imenovan za sportskog direktora Dinama

Ključne riječi

Komentara 19

IL
ildefonsa
14:09 09.06.2019.

Sad će Toni, samo što nije...

SR
sramitese
13:39 09.06.2019.

bice nisu dobili friska prsuta i sira..i eto razloga..

JE
Jednakost
13:57 09.06.2019.

Mogu misliti kako bi ga krenilo,......pa onaj tko prezivi, pricati ce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije