Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka uprave

Zdravku Mamiću zabranjen ulaz u počasnu i VIP ložu Poljuda!

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
19.09.2015.
u 10:34

"Uprava Hajduka, uz suglasnost Nadzornog odbora, donijela je odluku kojom se izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću zabranjuje ulaz u počasnu i VIP ložu gradskog stadiona Poljud na svim Hajdukovim utakmicama", glasi oduka Hajduka.

Otkako je lani u ožujku Zdravko Mamić kazao da je dolazak Dinama u Poljud poput odlaska u koncentracijski logor, vodstva kluba iz Maksimira nije bilo na derbijima u Splitu.

Vjerojatno će se ta praksa, barem što se tiče Dinamova izvršnog predsjednika, i nastaviti. Uostalom, na snazi je i zabrana koju je donio Hajduk, a ona glasi:

- Uprava Hajduka, uz suglasnost Nadzornog odbora, donijela je odluku kojom se izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću zabranjuje ulaz u počasnu i VIP ložu gradskog stadiona Poljud na svim Hajdukovim utakmicama.

Dakle, Mamić može na tribine, ali u poljudske lože ne.

>> Nepoželjan u Splitu: Zdravko Mamić neće biti na derbiju

Komentara 74

LI
liskovaca
10:53 19.09.2015.

Hajdukov sam navijač, ali ono što radi brbić skupa sa jovanovićevim i ostojićevim dupeliscima nije normalno! Svoju glupost i nesposobnost prebacuju na nekoga tko nema veze sa Hajdukom! Hajduk je ove godine prodao 7-8 igrača za ukupno 450.000 eur-a, aa sve kako bi kojekakvi sitni žicari ubrali parsto eur-a provizije! Fuj!

LU
lukateli1
10:55 19.09.2015.

Inace sam cijeli zivot hajdukovac! S ponosom! Ali, danas navijam za Dinamo! Vi u Hajdukuradite sve kontra normalnih ljudskih odnosa. Ne bi vam Mamic svakako ni dosao, pa vam ova odluka nije ni trebala! Sramite se!

ZO
zoom
11:41 19.09.2015.

iako na prvu zvuči nevjerojatno, kad se malo bolje razmisli zapravo je sasvim logično da nesposobna uprava hajduka na ovaj način raspiruje nesportske sukobe i mržnju spram mamića i dinama samo da bi opravdala sebe i svoje postojanje i prikrila jal i nemoć koju osjeća spram mamića i dinama! hajduk je ove sezone prodao nekih 9 igrača za 0,8 mil.EUR, a dinamo samo šimunovića (rezervnog stopera!!!) za 8 mil.EUR + bonusi! neki dan dinamo je pobjedom u LP dobio još 1,5 mil.EUR! i što onda od jala i zavisti rade brbić i ekipa? zabrane mamiću ulazak u poljudsku ložu! dno dna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije