Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO

Na webu Dinama piše da je Zdravko Mamić i dalje glavni čovjek kluba

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića
Denis Kapetanovic /PIXSELL
31.07.2022.
u 11:13

Je li se ovdje radi o pogrešci ili je Maminjo i dalje alfa i omega u hrvatskom prvaku.

Dinamo Zagreb na svojim službenim web stranicama nije se odrekao Zdravka Mamića, bjegunac od hrvatskog pravosuđa tvrdi da više nema nikakve veze s hrvatski prvakom, ali...

Na stranicama kluba i dalje stoji podatak da je Mamić izvršni dopredsjednik kluba, navijači su to vidjeli i krenuli su komentari po društvenim mrežama. 

- Pod nazivom Croatia, Dinamo je u devedesetima osvojio pet prvenstava i četiri kupa, a seriju je nastavio i nakon povratka starog imena 14. veljače 2000. Najzaslužniji za povratak imena Dinamo su, osim navijača koji su od 1993. do 2000. skandirali na tribinama svom voljenom klubu ime Dinamo, današnji izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, Zlatko Canjuga, novinar Jutarnjeg lista te dugogodišnji Dinamov kroničar Tomislav Židak i zagrebački poduzetnik Željko Šelendić. Upravo tamo, na sastanku u kući Željka Šelendića, inicirana je ideja o povratku imena Dinamo - piše na internetskoj stranici plavih.

 

 

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
Zakarija
18:37 31.07.2022.

Manjnjgro mandrilo a šta je tvoj haydug buljan šurjak rožic luketin svi su bili privođeni u lisicama radi lopovluka ali partizanska mafija štiti klub turskog imena

AN
Antiohija
21:34 31.07.2022.

To Zdravkec,samo ti vodi klub,bolje ti nego partizani koji ga hoće uništit!

IL
ilustrator
15:38 31.07.2022.

i bjelica ima godišnju plaçu od milijun € !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije