Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVIRA
Povratak na članak

Zdravko Mamić i dalje je moćan, ovom je čovjeku sredio posao

Uprava je krenula u potragu za novim trenerom, a onda je uskočio Mamić i preporučio im Milinovića.

Komentari 8

Avatar GeniKameni
GeniKameni
16:17 25.08.2020.

Ovaj kreten od admina se ocito vratio sa godisnjeg...! Ne moze komentar vise ostati ni pet minuta a da ga idiot ne izbrise! Ovih zadnjih par tjedana sam taman pomislio da vise nema cenzure, kakva zabluda! U VL-u ocito ne shvacaju da ih ovaj moron kosta na desetke tisuca citatelja... a manje citatelja znaci i manje prihode od reklama, treba li i to objasnjavati? A sve zbog jednog debila na steroidima kojem i placu daju...

VL
SH
Shtanga
22:11 25.08.2020.

I onaj jutub isto nabijem na kurac. I tebe admine što mi brišeš komentare isto nabijem na kurac!

VL
IN
Inaz
16:09 25.08.2020.

Vecernja redakcija, potpuno svjesno zaglavljena u glavinom supku

VL
CR
CroMarijo
19:25 25.08.2020.

Još su gori ovi koji ga reklamiraju . i objavljaju oder članke

VL
RO
robertek
15:11 25.08.2020.

Kriminalac u bijegu od pravde i još se izruguje svima. Lijepo smo uredili državu, vidim da je i Horvatinčić koji je ubio 2 ljudi bolestan i ne može u zatvor.

VL
Avatar fidelio
fidelio
14:16 25.08.2020.

Nije on moćan, on je strašljivko koji je pobjegao od pravde u drugu državu. Sada je zatočen unutar okvira te nedemokratske tvorevine i to mu je gotovo pa gora sudbina od zatvora. Poruka večernjem listu - prestanite glorificirati osuđenog kriminalcaa - on bi trebao biti u zatvoru, a ne puniti novinske stupce.

VL
DU
Deleted user
10:05 25.08.2020.

To je tako kad dopustiš čovjeku da postane moćniji od države. Maminju nije bilo bitno kada su izbori, tko je pobijedio ili dao ostavku. Nije ga briga tko je izabran u ustavni sud, niti tko je ravnatelj policije. Sve jee on to nabio na k....

VL
Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
17:45 25.08.2020.

Ma "sređuje" on posao i mnogim drugima. Da nema Mamića čime bi se neki bavili? Hvala Tebi Zdravko Mamić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.