Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI IZBORNIK

Zdovc: Hrvati će protiv nas spašavati kožu

Davor Kus
AFP
18.09.2009.
u 09:38

Suparnik hrvatske košarkaške reprezentacije u poljskim Katowicama, u četvrtfinalu Eurobasketa, bit će reprezentacija Slovenije.

Iz slovenskog je kuta dvoboj još jednom najavio izbornik momčadi Jurij Zdovc:

- Već sam ranije upozorio na mogućnost da bi se s Hrvatskom mogli susresti u četvrtfinalu, što se sada i obistinilo. Radi se o nezgodnoj momčadi koja trenutačno ne igra dobro i ima problema. Protiv nas će si spašavati "kožu", dok smo mi u drugačijoj poziciji.

- Utakmica ima velik ulog, a kroz 40 minuta sve je moguće. Svi znamo kako dobre igrače ima hrvatska reprezentacija, ali obje momčadi imaju svoje adute pa nam tek ostaje vidjeti koja će ih bolje iskoristiti.

- Mi smo osvojili prvo mjesto u skupini, nanizavši nekoliko lijepih pobjeda, no znam da nismo još uvijek ništa napravili i da nas čeka neugodan suparnik. Čeka nas "dan D", no momci su usredotočeni na najtežu utakmicu prvenstva.

- Nadam se dolasku velikog broja navijača i pobjedi protiv Hrvatske - zaključio je Zdovc čija je izabrana vrsta ovoga ljeta u pripremama za Eurobasket dva puta svladala Hrvatsku.

U Poreču je bilo 82-78, u Pazinu 77-72.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
miki55
11:12 18.09.2009.

To bi morala biti najkvalitetnija utalmica na E: P: Zato uživajte u košarki, a politiku bar danas ostavite postrani.

JA
jasijen
14:44 18.09.2009.

Hrvatsk repka,,biti il ne biti,,,, Znamo da znamo puno bolje i vise,,sad je najbolje vrijeme,sve imamo,znanje,vjeru,srce!!! Ja znam da smo bolji,,,!!!!!

OB
-obrisani-
11:55 18.09.2009.

ma pričaj mi o tome , poješće vas Janezi kao za marendu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije