Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI RUKOMET

Žderić otpala, sve ostaje na leđima vratarke Grubišić

'21.06.2012., Zagreb - Okupljanje zenske rukometne reprezentacije Hrvatske i odlazak na pripreme u Novigrad uoci Olimpijskih igara u Londonu. Vladimir Canjuga, izbornik reprezentacije.  Photo: Marko L
Marko Lukunic/PIXSELL
08.06.2013.
u 22:15

– Francuska je reprezentacija koja je dvostruki svjetski doprvak. No, ako ponovimo igru u obrani iz prve utakmice i ako poboljšamo napad, onda bismo mogli proći – kaže izbornik Canjuga.

Rukometašice Hrvatske u nedjelju protiv Francuske u Umagu (18.30 sati) igraju uzvratnu utakmicu doigravanja za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se u prosincu održati u Srbiji. U prvoj utakmici bilo je 18:18, tako da obje reprezentacije kreću od nule, no ovaj put mi imamo prednost što smo na domaćem parketu.  

– Kod njih je u dvorani bilo 5000, a u umašku stane tek 800 gledatelja. No, vjerujem da će i taj mali broj gledatelja napraviti odličnu atmosferu te da ćemo imati dobru podršku – rekao je Vladimir Canjuga, izbornik ženske reprezentacije.

Zbog ozlijede za današnju utakmicu otpala je vratarka Marta Žderić. Tako će, uz iskusnu Jelenu Grubišić, pričuvna vratarka biti Marija Razum iz Lokomotive.  

– Od popisa za Mediteranske igre, na kojem je bilo 28 igračica, već ih je desetak  otpalo zbog raznih razloga. No, ima vremena da o tome razmišljamo, moramo prvo odraditi Francusku. Gošće sigurno nisu došle s bijelom zastavom. Ipak je to reprezentacija koja je dvostruki svjetski doprvak. Za nas će današnja utakmica biti puno teža nego prva, u koju smo ušli opušteno. Sada je velik pritisak na nama, to je utakmica sezone, godine, utakmica na kojoj moraš pobijediti.  To je opasno. No, ako ponovimo igru u obrani iz prve utakmice i ako poboljšamo napad, onda bismo mogli proći. Bit će vraški teško, ali nema predaje. Idemo u Srbiju na Svjetsko prvenstvo – kazao je Canjuga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije