Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priroda protiv sporta

Zbog uragana Irma upitan SP na kojem su favoriti za zlato Sinkovići

Martin Sinković i Valent Sinković
Foto: Igor Kralj/Pixsell
13.09.2017.
u 07:00

Organizacijski odbor Svjetskog prvenstva u stalnoj je komunikaciji s lokalnim i državnim dužnosnicima

Zbog razornog uragana Irma koji je pogodio Ameriku, upitno je održavanje veslačkog Svjetskog prvenstva koje je na rasporedu od 24. rujna do 1. listopada, a na njemu su jedni od favorita za zlato i braća Valent i Martin Sinković.

Prvenstvo se održava u području Sarasota – Bradenton, kroz koji je prošao uragan Irma, a područje je još uvijek pod ograničenjima kretanja.

Organizacijski odbor Svjetskog prvenstva u stalnoj je komunikaciji s lokalnim i državnim dužnosnicima, kao i sa zračnim lukama, hotelima, transportnim partnerima i dobavljačima, i uskoro će donijeti odluku o održavanju Svjetskog prvenstva. 

Komentara 1

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
08:20 13.09.2017.

Ako brača Sinković uzimaju slićne tablete kao Sandra Perković pokorice konkurenciju na nevino viteški haško robijaški naćin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije