Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik MOO-a ne dolazi

Zbog pokopa Alija, Bach otkazao posjet Hrvatskoj

Thomas Bach
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.06.2016.
u 07:40

Bach se ispričao i obećao da će doći nekom drugom prilikom jer 10. lipnja mora nazočiti pokopu Muhammada Alija u njegovu Louisvilleu

Thomas Bach, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora, otkazao je svoj dolazak u Hrvatsku, u koju je trebao doći kao gost kongresa Međunarodnog klizačkog saveza u Dubrovniku.

Bach se ispričao i obećao da će doći nekom drugom prilikom jer 10. lipnja mora nazočiti pokopu Muhammada Alija u njegovu Louisvilleu.

A taj će pogreb, po Alijevoj želji, biti otvoren za javnost, ali i za sve vjere pa će, osim imama, govoriti i po jedan rabin, protestantski i mormonski svećenik... pri čemu se očekuje i dolazak nekoliko državnika.

>>Sedlar: Ali mi je rekao da je ludi Hrvat Chuvalo najčvršći protivnik s kojim se borio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije