Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrat će u Rimu

Zbog ozljede leđa Federer je morao odustati od nastupa u Madridu

Roger Federer
Reuters/PIXSELL
03.05.2016.
u 14:32

Treći igrač svijeta najavio je da će biti spreman za nastup na turniru Masters 1000 serije u Rimu, koji je na rasporedu sljedeći tjedan.

Ozljeda leđa, zaustavila je 34-godišnjeg Rogera Federera da nastupi na ovogodišnjem izdanju Mutua Madrid Opena. Bivši pobjednika ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu vijest je objavio nakon što nije mogao normalno trenirati zbog bolova u leđima.

- Ne želim riskirati. Draže mi je igrati na sigurno, izjavio je Federer na konferenciji za medije.

Švicarca, koji je u drugom kolu trebao igrati protiv pobjednika meča Nicolasa Mahuta i Joaoa Souse, u ždrijebu će zamijeniti sretni gubitnik iz kvalifikacija.

No, treći igrač svijeta najavio je da će biti spreman za nastup na turniru Masters 1000 serije u Rimu, koji je na rasporedu sljedeći tjedan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije