Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolna jedinica

Zbog ozljeda plavi nazvali Skendera, ali i Tomislava Butinu

\'sport...zagreb...22.03.2009.    stadion u Maksimiru, PH u nogometu, Dinamo - Osijek,  0-0, goman osijeka Marin Skender,  Photo: Goran Stanzl/Vecernji list\'
Goran Stanzl/PIXSELL
20.09.2010.
u 09:36

Marin Skender (31) bivši je vratar Osijeka i Zagreba i jedno od mogućih rješenja za Dinamova vrata.

Dinamo baš ima problema s vratarima ove jeseni. Nakon što je prva ‘jedinica’ Filip Lončarić otpao do kraja jeseni zbog ozljede, ozlijedio se i Igor Vidaković, Kelavina prva pričuva, pa su u Maksimiru ipak odlučili potražiti još jedno rješenje. To im omogućuje i Uefino pravilo po kojem klub kojem se istodobno ozlijede dva vratara može izvan prijelaznog roka registrirati još jednog.

Izbor je pao na bivšeg vratara Osijeka i Zagreba Marina Skendera (31), koji je svojedobno bio i na pragu reprezentacije, a trenutačno je bez angažmana.

Skender je znao izluđivati Dinamove napadače odličnim obranama i svakako je dobro rješenje, makar za klupu, u slučaju da se ozlijedi i Kelava. Halilhodžiću bi bilo neugodno da se ozlijedi i Kelava jer bi onda ostao samo na Kahlini.

Zanimljivo je da su plavi nazvali i Tomislava Butinu s kojim su raskinuli suradnju. No, sve je ostalo samo na kontaktu, Bućo je svoje dao maksimirskom klubu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije