Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNO STROGO
Povratak na članak

Zbog ovog udarca je Jug izbacio Nikšu Dobuda iz prve momčadi!

Udario je šakom Partizanova igrača Manojlovića

Komentari 12

BL
bluewitch
18:29 30.12.2014.

A je ga Nikša tresnuo, ranu ti milu.... Mislim da će mladi Srbin duže vrijeme sanjati njegovu "pesnicu"...;)

VL
BJ
Bjelovar112
19:49 30.12.2014.

pa trguje se jer Vecinu boljih firmi gazde su Hrvati

VL
Avatar nula
nula
21:31 30.12.2014.

I ja bih ga udario da me non-stop vuce za j*ja

VL
KR
krass
20:25 30.12.2014.

svitilnik ti si Balkanac 101%.Za tvoju informaciju i Brazil dolazi da igraju tu ligu da bib se spremili za olimpijadu i mislim da ce biti stacionirani u Zadru.Najbolje 4 svetske reprezentacije se nalaze u radijusu od 400km.Imas prsvo samo isteratii iz vlastitog dvorista.Imas razmisljanje kao iz kamenog doba.

VL
SV
svitilnik
18:58 30.12.2014.

Naravno da ovo nije sportsko ponašanje no pitam se tko nas stalno gura u ove balkanske igre. Ljudi moji ,mnogi mladi hrvatski životi su ugašeni upravo za to da budemo djel uljuđene Europe, da se maknemo od onih koji su nam prijetili da to nismo. Nikša Dobud kakav je da je ne podnosi provokacije od onih koji su radili o glavi njemu i njegovoj obitelji. Ja mojemu djetetu nikad ne bih dopustio igrati u takvoj ligi. Pa u našemu ustavu piše da se ne dopuštaju nikakva udruženja koja na to prispominju a oni koji to potenciraju podložni su krivičnomu gonjenju . To nije samo u vaterpolu , imamo rukometnu i košarkašku jugo ligu. Sramota.Možemo igrat s Talijanima, Mađarima , Slovencima, Austrijancima , Slovacima , Česima ali s onima koji su nas htjeli ubiti ili protjerati s naše djedovine , NE NIKAKO . Pozivam sve u Hrvatskoj da konačno ukinemo te lige a one koji to ne žele procesuiramo po ustavu naše države

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.