Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI DERBI

Zbog ove fotografije nitko ne govori o nogometu

fenerbahče - bešiktaš
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
26.02.2019.
u 09:53

U 47. minuti kamera je uhvatila uplakanog sina u zagrljaju oca, navijača Fenerbahčea, a to je i obilježilo utakmicu koja je ipak završila s bodom za goste koji se bore za ostanak u ligi

U sjajnom derbiju 23. kola turskog nogometnog prvenstva, Fenerbahče i Bešiktaš odigrali su sjajnu utakmicu.

Domagoj Vida bio je i asistent kod prvog pogotka svoje momčadi, a Bešiktaš je na poluvremenu vodio s čak 3:0, a upravo pri tom rezultatu dogodila se situacija koja je bacila samu igru na terenu u drugi plan i pokazala koliko je najvažnija sporedna stvar na svijetu bitna vatrenom narodu poput Turaka. 

U 47. minuti kamera je uhvatila uplakanog sina u zagrljaju oca, navijača Fenerbahčea, a to je i obilježilo utakmicu koja je ipak završila s bodom za goste koji se bore za ostanak u ligi.

U razmaku od samo 10-ak minuta u drugom poluvremenu gost je postigao tri gola za izjednačenje, a strijelci su bili Zajc (55), Ciftpinar (61) i Kaldirim (67).

>> Pogledajte kako nam je bilo na farmi kod Domagoja Vide koji s prijateljima uzgaja crne svinje



 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije