Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Zbog lošeg stadiona prijeti ključ u bravu!

Slaven Belupo
Josip Maljak/Pixsell
27.01.2010.
u 20:56

- Koprivničko zdanje plaća danak nedostatku odgovarajućeg krovišta za tribine, pa ako se stanje ubrzo ne popravi, sve će propasti - ističu u klubu.

Nogometaši Slavena Belupa u utorak su odigrali i treću utakmicu u pripremnom razdoblju. Na umjetnom travnjaku koprivničkog stadiona svladali su trećeligaša iz Vrbovca s uvjerljivih 4:0. Strijelci za farmaceute bili su Vručina, Posavec, Jakšinić i Delić s 11 metara. Već u četvrtak u 14 sati igrače Zlatka Dalića očekuje nova provjera protiv gostiju iz Zeline, također trećeligaša.

Rad na snazi

– Vrijeme provedeno u Koprivnici koristimo za odigravanje dviju lakših utakmica, a radimo i na snazi. Protiv Vrbovca je to dobro izgledalo, kod igrača je prisutna angažiranost i borbenost. Zadovoljan sam, vidi se da se dižemo, a nadam se da ćemo tako i nastaviti – izjavio je koprivnički strateg, koji je ovaj tjedan momčadi priključio i nekoliko juniora jer lakše probleme s ozljedama imaju Vojnović, Gregurina i Jurić.

Nakon prvog dijela priprema u Medulinu i Koprivnici, nogometaši Slavena Belupa sutra putuju u tursku Antalyju, gdje će 10-ak dana brusiti formu uoči nastavka sezone i gostovanja u Splitu kod Hajduka 20. veljače.

– U Turskoj ćemo tražiti prvih 11 i standardizirati najbolju postavu. Imamo dogovorene tri jake utakmice i vjerujem da će nam to biti odlična priprema za utakmicu s Hajdukom – istaknuo je Dalić.

Na put u Antalyju trener Dalić vodit će sve igrače koje ima na raspolaganju, uključujući i lakše ozlijeđenu trojku, a svoje mjesto u avionu zauzet će i dva juniora, obrambeni igrači Hrvoje Ledinski i Filip Sabol.

A dok se nogometaši pripremaju za proljetni dio sezone, ljudi na održavanju stadiona muku muče s vodom koja prodire u klupske prostorije. Posljednji u nizu problema stvorilo im je puknuće cijevi koje je prouzročilo curenje vode u ekonomat, odnosno u vrijeme utakmica - "press room".

Zdravko Međimorec, voditelj stadiona, rekao je kako je pukla cijev s toplom vodom i da čekaju da igrači odu na pripreme u Tursku kako bi to popravili. Direktor Slavena Belupa Robert Markulin istaknuo je kako se klub već godinama bori s prokišnjavanjem na stadionu.

Još najviše pet godina

– Treba završiti stadion i tada se takve stvari neće događati – kazao je Markulin, a jedan od djelatnika kluba dodao je da će se, ako se nad cijelim tribinama ne napravi krovište, za pet godina moći staviti ključ u bravu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije