Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovrha

Zbog duga popisana sva pokretnina u Gradskom vrtu

Osijek Dinamo (1)
Krunoslav Petrić/Pixsell
14.03.2011.
u 19:09

Zbog duga prema Eldinu Kaleziću od 170.000 kuna, sudski ovršitelj jučer je u uredima Gradskog vrta popisivao sve što se može prodati, od pehara do klimatizacijskih uređaja

Ključne riječi

Komentara 2

BZ
Branko Zajec
21:23 14.03.2011.

To je nažalost realnost današnjeg nogometa. Klubovi su bez novaca, građani jedva sastavljaju kraj s krajem, tako da su im i ulaznice preskupe, a sponzora nigdje. Tako je u svakom klubu. Onaj koji ima mogućnost prodati svoga najboljeg igrača, odgađa agoniju, dok se ne potroši dobiven novac. Nakon toga, opet problemi i neimaština. Isti slučaj je sa Hajdukom i Dinamom. Dok imaju šta prodati, žive, nakon toga životare. U prednosti je ipak Dinamo, jer im je baza jača, a i skauti im bolje rade. Ostali u svim ligama žive od danas do sutra. Nažalost.

Avatar dinameze
dinameze
08:21 15.03.2011.

mislim da je jedini spas liga 32 kao da su englezi ili španjolci bolji od nas.kad oni mogu imati ligu 22 trebalo je glasati za i.š. i imali bismo ligu 32.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije