Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduzeti im bodovi

Zbog divljanja huligana AEK prvi put u povijesti ispao u drugu ligu!

AEK (1)
Screenshot youtube
19.04.2013.
u 14:12

Čelnici AEK-a tu su odluku nazvali "zločinom s predumišljajem" i najavili su žalbu

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Grčke kaznila je AEK zbog nereda navijača na utakmici s Panthrakikosom.

Podsjetimo, u izravnom dvoboju u borbi za ostanak AEK je prošlog vikenda kod kuće primio pogodak protiv Panthrakikosa u 84. minuti nakon čega su domaći huligani uletjeli na teren i prekinuli utakmicu. Neredi su trajali sve dok ih policija nije smirila bacanjem suzavca.

Zbog spomenutog događaja utakmica je registrirana 3:0 za Panthrakikos, a AEK-u su oduzeta i tri boda u aktualnoj i još dva u sljedećoj sezoni. Uz to, mora platiti i 4000 eura kazne. Iz svega proizlazi da će slavni atenski klub prvi put u svojoj povijesti ispasti iz prve lige jer sada, kolo prije kraja, Panthrakikos ima nedostižnih šest bodova više. AEK je 11 puta bio grčki prvak, a više naslova imaju samo Olympiacos (40) i Panathinaikos (20).

Čelnici AEK-a tu su odluku nazvali "zločinom s predumišljajem" i najavili su žalbu.

>>Navijači divljali i u Newcastleu: udarali po policiji i konjima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije