Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.07.2014. u 13:44

Sudeći po štreberskom komentiranju Stjepana Baloga, neosjetljivog na fenomenalan gol Marcela Brozovića, HRT još uvijek više vodi brigu o interesima kluba, a daleko manje o zadovoljstvu TV pretplatnika

Najljepše u nogometu je ono što pružaju veliki igrači, ali HRT-ovi sportski komentatori, kojima kronično nedostaje sportske kulture i profesionalnosti, nikako se ne mogu oduševiti potezima pojedinca. Iznimka nije ni komentator Stjepan Balog koji se sinoć polomio od silnih savjeta „Dinamu“ i nekim Dancima , dao je prednost činjenici da je „Dinamo“ zabio gol, a fenomenalna i svakom prijatelju sportskog talenta draga vještina koju je pokazao igrač  nije ga uopće zanimala.

„Dinamov“ igrač  Marcelo Brozović (22) udario je loptu na način kojeg smo se nagledali kod najboljih na nedavno završenom svjetskom prvenstvu u Brazilu, ali ne kad su igrali Hrvati: njegova lopta brzo je proputovala krivuljom koja zaobilazi golmana i ulazi u gol. Izvjestitelj Stjepan Balog nije u današnjem podnevnom dnevniku iskoristio priliku za popravak, naprotiv: zvijezda njegova današnjeg izvještavanja nije bio Brozović, izvještaj je počinjao rečenicom da je „Dinamo“  jučer odradio odličan posao, a uz sliku Brozovićeva gola išle su riječi „odlično je asistirao Antolić a pucao Brozović“. Otprilike kao odlična je bila sestra-instrumentarka Štefica Špiček, a operirao je neki kirurg.

Sportski komentatori (u „Dinamovoj“ službi i izvan nje) zadnji će napustiti pretpotopno doba u kojem se slavio kolektiv, ali to je njihova stvar. Sve dok ne počnu previđati očito, dok su toliko puni savjeta igračima da zaostaju za slikom koju gledamo, dok za Dinamovu igru govore naša igra – a sve je to sinoć radio g. Balog – sve možemo podnijeti. Čak i činjenicu da ih uopće ne smeta to da ljudi već godinama gase ton.

Komentara 16

DU
Deleted user
14:13 31.07.2014.

Stjepan Balog je najlošiji sportski komentator unatrag trideset godina.

KB
kbr
14:18 31.07.2014.

ma Baloga uopće ne vrijedi komentirati, onaj koji mu je dao ovaj posao je potpuno zabludio. ne znam postoji li koji način da se Baloga ikako makne sa prijenosa, neka peticija ili slično

DU
Deleted user
15:09 31.07.2014.

Balog najgori, Ćosić najgluplji... A kad se sjetim da su ne tako davno imali Velu. Predlažem peticiju za povratak Vele na HTV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije